1. Organize sanayi esnafıyla, Başkan ALTAY ve Başkan PEKYATIRMACI buluştu

1. Organize sanayi esnafıyla, Başkan Memiş Kütükçünün ev sahipliğinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Bu hafta Cuma Buluşmaları kapsamında 1. Organize Sanayisi Organize Sanayisi esnafıyla buluştu.

 

Selçuklu ’da her hafta geleneksel hale gelen Cuma buluşmaları devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, 1. Organize Sanayi Sitesi Saray Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından esnafla buluştu.

İki başkana, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş KütükçüSelçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu,

 belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra bi

rim müdürleri eşlik etti.

“İŞ BİRLİĞİ VE UYUM İÇERİSİNDE KONYAMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Selçuklu’nun daha da yaşanabilir bir ilçe olması için her görüşe değer verdiklerini, Cuma Buluşmaları ile ihtiyaçların yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak ilçemizin yaşam standardının yükselmesi için

 

Konya Büyükşehir Belediyemizle de işbirliği ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu noktada en büyük destekçimiz hemşerilerimiz. Birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak her fırsatta onlarla bir araya geliyor öneri, istek ve taleplerini dinliyoruz. Bu buluşmalar Selçuklu ‘da ortak aklın ve istişare kültürünün yaşatılmasına katkı sağlarken, hemşerilerimizle olan bağlarımızın daha da güçlenmesine de vesile oluyor. Allah beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Author: admin